Вівторок, 23.04.2024, 11:09
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум » Куплю » Чи потрібно звертатися до агенцій нерухомості?
Чи потрібно звертатися до агенцій нерухомості?
НаталіяДата: Четвер, 22.03.2007, 10:19 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Придбання нерухомості в умовах сьогодення це складна і важлива подія, в якій мають брати участь досвідчені фахівці, оскільки виникає багато питань та проблем, які без допомоги спеціалістів вирішити досить важко.

Можна виділити дві групи таких спеціалістів. Це рієлтори та юристи.

Рієлтори здійснюють пошук нерухомості по заданих параметрах, домовляються про огляд квартири, перевіряють пакет документів, який підтверджує право власників квартири на її відчуження, відсутність прав третіх осіб на квартиру та в разі необхідності замовляють Витяг з реєстрів про відсутність арешту та застави квартири і допомагають замовити Витяг з електронного реєстру в БТІ.
Крім того перевіряється відсутність заборгованості продавця за отримані комунальні послуги, адже часто виникають ситуації, коли після придбання квартири новим власникам доводиться оплачувати не одну тисячу гривень чужих боргів. Вказані ризики можуть виникнути через легковажність чи бажання заощадити на послугах спеціалістів.

Юристи допоможуть розібратися в юридичних нюансах придбання чи продажу нерухомості для того, щоб захистити Вас від можливих проблем, які можуть виникнути в ході такої операції і уникнути проблем у майбутньому ( таких, як розірвання договору купівлі – продажу нерухомості чи визнання такого договору недійсним)

Кваліфікований юрист захистить Ваші інтереси та застереже Вас від ризикованих кроків на стадії укладання Попереднього договору, договору купівлі – продажу, тощо. Зважаючи на ризики, та недосконалість чинного законодавства, через що стали можливими фінансові махінації з нерухомістю , раджу купувати квартиру через надійні агентства з обов’язковим юридичним супроводом

 
Форум » Форум » Куплю » Чи потрібно звертатися до агенцій нерухомості?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика